SUGO ROTTERDAM AERT VAN NESSTRAAT

SUGO ROTTERDAM AERT VAN NESSTRAAT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 129 beoordelingen
10 jan 2021 om 14:39 Vriendelijke bezorger. Voor de verandering eens lasagna besteld, super lekker!!
10 jan 2021 om 14:36 Great service! Lasagna was tasty
2 jan 2021 om 21:08 pizza was koud
22 dec 2020 om 18:26 Heerlijke gegeten!
21 dec 2020 om 23:20 Beste Pizza/focaccia die ik heb gegeten sinds tijden, als je in rotterdam zin hebt in italiaans twijfel niet, beter dan dit wordt het niet. Echte aanrader; pizza bresaola en geitenkaas. Heerlijk.
21 dec 2020 om 16:00 Wil me geld terug!!, vekeerde pizza gekregen en ook nog is koud, pizza magertjes belegd en de kaas amper gesmolten. Heb ze thuis maar zelf opgewarmd.
21 dec 2020 om 10:23 Zag er mooi uit goed verpakt met een mooie bloem en 0.0 biertjes extra.. echt een leuke toevoeging! Eten was heerlijk bezorging redelijk snel een hele attente jongeman.
23 nov 2020 om 12:09 Bezorging was enigszins op tijd. Ik had er besteld omdat ik er "live" goeie ervaringen mee heb. Dan is alles krakend vers en lekker. Maar als je laat bezorgen valt dat tegen. Deeg is dan dik en taai en stukken zijn ook minimaal belegd.
21 nov 2020 om 22:12 Quick delivery on a Friday night, but cheese got stuck to the lids of the carton boxes, 5 of which were squeezed into 1 bag. I was curious about this pizza place for a while: Pizza crust is quite unique (focaccia style). Arrabiata was not spicy at all :-(
6 nov 2020 om 0:33 The pizza was burned and too thick
4 nov 2020 om 6:57 Eten kwam snel en netjes verzorgd aan, goed warm. Pizza was helaas taai (veel te dik deeg) en minimaal belegd.
2 nov 2020 om 17:12 Bezorging was heel goed en zeer vriendelijk, de pizza was veel te dik, geen echte pizzabodem met nauwelijks beleg en dus smakeloos.