SUGO ROTTERDAM AERT VAN NESSTRAAT

SUGO ROTTERDAM AERT VAN NESSTRAAT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sugo Rotterdam Aert van Nesstraat. Meer weten? Ontdek meer

13 apr 2022 om 19:58 Lekker eten en zeer vriendelijke bediening
8 mrt 2022 om 14:14 Nice pizza and highly recommended
10 jan 2022 om 15:35 Great delivery, great pizza! Thank the Sugo team for the additional flower to my order. It was nice!)
10 nov 2021 om 19:53 very bad ! am a pretty regular customer but for the third time i pay for a dessert!? thanks for the roses but i don't eat flowers!,
24 okt 2021 om 20:21 Aanrader
21 okt 2021 om 19:52 Wat een HEEEERLIJKE pizza’s Ik had pizza truffel met extra kaas and i loved it. De bezorgtijd was ook top en de medewerker van Sugo was ook zeer vriendelijk aan de telefoon!
7 okt 2021 om 10:18 Het is niet meer wat het was. Late bezorging en de kip was niet te eten. Nee wij waren fan maar na drie keer en veel mindere pizza zijn we er klaar mee
24 sep 2021 om 21:52 Bezorging was wat traag, maar deze 'smart' was meteen weg na de eerste hap van een werkelijk vurrukkullukke pittige salami pizza. Echt zalig! Tot snel
21 sep 2021 om 20:43 It's already the fourth time: what's the point in choosing the delivery time if the pizza is delivered randomly and usually more than half an hour earlier? Then pizza gets cold or dry. Also, ordered and paid 2 cannolis that never arrived. Not good.
24 aug 2021 om 19:52 Voor de zoveelste keer bijna 3 kwartier zitten kijken naar een scherm met het bekende bel druk logootje 'Wordt zo bezorgd'. Waardeloze bezorging, eten erg lekker.
19 aug 2021 om 21:13 Goede pizza, erg lekker. Ze waren één toetje vergeten maar na een belletje werd dat netjes en snel nageleverd.
20 jul 2021 om 16:59 Ottimapizza al trancio grazie ragazzi